Monday, August 6, 2012

le tour de bijoux...ja mõned riided ka

Kutsin siin alles veel nädal tagasi, et pole endale eriti midagi jõudnud osta selle juuli kuu jooksul, kui tööl käisin. Eelmisel teisipäeval lõpetasin aga põllutöö ära, arvutasin kokku, et teenisin kuu ajaga rohkem kui eelmisel suvel ja rohkem kui tavalised 8-17ni töölised, kuid ometi polnud rahast suuremat järel.
Eks see läks suuremas osas toidu ja siis lõppastme peale. Muide käisin lubadel neljapäeval järel. Pilt lubade peal on kõvasti parem kui ID-kaardi oma või see, mis esmaste lubade peal oli. Nüüd pean aga kuidagi sõitma hakkama, et jälle hirmu ei tekkiks.

Lubasin siin endale mõned asjad. Tegelikult olen avastanud, et riiete ostmise isu on mul üle läinud...või siis pole õige tuju/pood/riided. Ei teagi. Ostan pigem aksessuaare, sest nii saab vannadele asjadele värskemat look'i anda.

Aga siiski paar hilpu ka:
seelik second-hand'ist firmalt Rihards :D Olin natuke üllatunud, et minu ekspoisi nimeline firma on/oli olemas ja tegi sellise "tädikese" seeliku. Aga tegelikult see seelik meeldib mulle väga. Olin seda korra varem juba näinud, aga kartsin, et see ei lähe selga. Nüüd oli see -30% ja siis ikka otsustasin proovida. hind: 2.45 €

 Ma pole kindel, kas see kleit on just minulik, kuid armas on see kahtlemata. Mugav, hea materjal ning suurus 34 :D Muidu olen 38-40, aga äkki olen nii palju alla võtnud? Prantsusmaalt tulles olin 69 kg (arvasin 72 kg), praegu 67 kg. :)
Kleit: Cubus, ostetud 1 euro poest

 Okei, kvaliteet on kehv, kuid ehk võib aimata, missugused need kõrvarõngad on.
Ostetud Abakhanist.

Samuti Abakhanist.

Sulehullus ei ole veel maha jätnud. Olen neid ammu endale tahtnud ja kui täna sõbrannal Expressionis külas käisin, siis saigi need ära ostetud.

Kuna praegu on seal pakkumine 2=3 allahinnatud ehetele, siis ei saanud ju ka seda võimalust mitte ära kasutada. Valisin endale lisakingituseks peapael-võru (traat on sees, hoiab paremini vormi).
Otsisn sellised lihtsad kõrvarõngad...



...ja käevõru.

Igati rahul olen, aga tegelikult on mul ka vajalikumaid asju vaja nt tennised ja retuusid.
Püüdisn tenniseid Sepa turult leida, kuid minu jaoks on see ikka päris jube koht. Kui seal ka mõni kena asi on, siis müüjad on VÄGA pealetükkivad ja see võttis mul igasuguse isu ära, et sinna tagasi minna.
Good luck mulle second-hand'idega. :)