Friday, April 26, 2013

From China with love

Juba nädala alguses jõudsid mu ehted Hiinast kohale, kuid kätte sain nad alles täna, sest nad tulid Mari, mitte minu aadressile. Igaljuhul oli väga põnev midagi uut kätte saada.
Alates teisipäevast on mul ka täiesti uus soeng.
Selline vuntsisõrmus

Ja ülilahe earcuff..minu esimene :)
Ühe sõrmuse, ühe paar kõrvarõngaid ja ühe ühe kõrva kõrvarõnga sain veel, aga see viimane oli valele kõrvale ehk siis paremale. Paremal pool on mul aga juuksed. Püüan selle maha müüa. Ei viitsinud teistest asjadest pilte teha.
Tellisime täna ehteid juurde. Lubasin küll, et enam ei telli, aga no mis sa teed :D Nii odavad ja nii ilusad. Eestist ma enam ju ei osta.

Pugitud sai täna kõvasti. Sõime kalasuppi ja siis küpsetasime Mariga kaks kohupiimakooki ning juurde jõime jäätisekokteili. Ma sõin veel niisama pirnisobretti ka. Ja ikkagi praegu tunnen, et sööks veel. aga kell on palju. Plaanisin küll veel natuke lõputööga tegeleda, kuid arvan, et homme olen produktiivsem.
Avastasin, et kui on "A monster in Paris" arvutis. Hanna jah soovitas selle juba jaanuaris tõmmata. Roningi sellega koos voodisse. :)




Thursday, April 18, 2013

Uus on hästiunustatud vana

Oma metsiku bakamaratoni kõrvalt olen püüdnud leida aega ka loovamatele tegevustele kui seda on grammatiline analüüs. Tavaliselt tegelen oma disainiasjadega siis, kui olen endale söögipause lubanud. Samal ajal kui mõni sari nt CSI taustaks mängib ja söök on söödud, kuid aega veel on, olen paar asja valmis meisterdanud.
Kunagi ostsin musta leit-tuunika ja ühekorra tegelikult "tuunisin" teda nende litritega. Kui selle Võrus üles leidsin, siis ei suutnud aru saada, kust mul nii jube idee tuli.




Mõned tunnid tööd ja kleit on nagu uus ning kordades parem. :) On juba ka kiita saanud.



Tahtsin selle seeliku alguses müüki panna, sest ise ma minit enam ei kanna, kuid nüüd see jälle täitsa meeldib mulle. Ehk siis, kahju oleks ära müüa, kuid ikka veel ei tea, kas ise kannaks.



Midagi on aga ka täiesti uut ja huvitavat.
Sain üleeile Hiinast ühed retuusid, mis sealt tellisin. Ma pole neid Eestis mitte kellelgi näinud ning loodan, et ei näe ka, aga praegu on see kõige lahedam riietusese, mis mul on :D
Lihasmustriga legginsid.




Nägin neid kunagi 9gag'is ja need hakkasin kohe meeldima. Kui leidsin võimaluse need endale saada, siis loomulikult kasutasin seda.
Tõsi ta on, et eks sain seda, mille eest maksin. Parema jala säärekont on natuke nihkes, kuid kuna maksin küllaltki vähe, siis ma üldse ei kurda. :)
Varsti saan lahti ka oma "põlenud rebase" soengust (nagu mu vanatädi ütleks). Ka siis on mul midagi, mis on uus, kuid idee poolest samas vana.

Thursday, April 11, 2013

J.

Joonas tundus olevat hästi tore poiss.
Ma ei tea teda küll isiklikult, kuid pärast (vähemalt) 3 nädalat kaks korda nädalas kohtumist hakkas ta mulle täitsa meeldima.
Alguses ei meeldinud. Ikka küsiti, et kas on kena poiss vms. Ma vastasin, et absoluutselt mitte. Ja ei olnudki alguses. aga mida rohkem teda nägin, seda rohkem meeldima hakkas. Väliselt ei ole ta kena..kui nii öelda. aga kindlasti on ta silmatorkav. Ma usun, et ma pööraksin pead, kui teda tänavalt näeksin..isegi kui ei teaks teda. Lihtsalt tema välimuse pärast. Kahtlemata leian nüüd, et ta on hot...kui nii öelda.
Paraku ma teda vist aga rohkem ei näe (kui siis väljaspool molberteid ja tärpentini lõhna). Täna oli kohal üks vanem naine ja tema jääb meiega vähemalt kaheks nädalaks.
Aga vähemalt jäävad mulle pildid. Oma käega tehtud, olenevalt päevast ja tujust ka hoolega tehtud. Ja jääb ka see kogemus, kuidas inimene, kes alguses üldse ei meeldi, võib hakata mingil hetkel nii meeldima, et on kohe kahju, kui teda rohkem ei näe.
Muidugi inimesena ma teda ei tea (ja sellel pole midagi pistmist asjaoluga, et olen teda 2x90 minutit alasti näinud), olen vaid paar korda "tere" öelnud. Ühe korra ütlesin kella ka. Aga mõnest inimesest kiirgab juba välja sisemist lahedust. Pealegi, kui poiss värvib osa juukseid punakas roosakaks ja tal on täiesti asjalikud tatood + ta käib päris huvitavalt riides, siis ta tõenöoliselt mõtleb ka natuke teisiti, kui see suur hall mass igavaid ja "tavalisi" inimesi. (aga ega selles ka midagi halba pole, kui keegi igav on..ma ise olen ka päris tihti tavaline ja igav ;) ).
Igatahes. See on siis Joonas minu silme ja käte läbi:


 Mõlemad pildid on poolikud, kuid esimene meeldib nii väga, et panen kindlasti isegi raami (mitte ei kleebi seinanätsuga, iks korra öösel ja kaks korda päeval lahti tuleb).

Taustaga ma vaeva ei näe, see polnud teema.

Suuremana on nad muidgi põnevamad. Detailid on paremini näha. Fotokas on jama (aga vähemalt on!) ja valgus veel jamam.

Täna enesele üllatuseks sain meie uue modelli portree ca poole tunniga harilikuga paberile pandud ning see nägi täiesti sarnane välja. Olin tõesti üllatunud. Hakkan vist oskusi omandama vaikselt. Pärast see modell tuli ja vaatas ja kiitis, et nii lahedad pildid. Kui see ka valmis saab, siis panen võrdluseks üles. Saab arengut jälgida.
Aga nüüd tekkis mul soov joonistada ise, ilma õpetajata. Võtsin ühe sõbranna pildi FBst ja hakkasin pihta. Kaugele ei jõudnud, sest olen päris väsinud, aga loodan millalgi ikka ära teha.
Ehk sõbranna tunneb piirjoonte järgi end ära :D Kõrv sai muidu liiga väike (praegu märkan), aga sea saab parandada.


Muidu on elu ikka kurb ja paha. Nutsin täna tükk aega ja otsustasin jälle kooli mitte veel suvel lõpetada. Tegelikult pole see väga minu otsustada. Võib-olla tuleb bakatööst selline käkk..või see ei saa üldse valmiski, et tuleb juba sellepärast kõik edasi lükata. Ise ma sellega rahul pole ja aega on VÄGA vähe. Aga ausaltöeldes pole mul vahet, millal lõpetan.
Ja mitte ei koolist vähe oleks, siis elan jätkuvalt oma senise elu kõige suuremat ja raskemat kriisi läbi ning mitte kuidagi ei lähe kergemaks. :(
Sellepärast oli mul täna seda kunsti success'i vaja. Ah jaa..osta.ee's osteti mul ka esimene asi ära. Teise kohta küsiti selline küsimus, mis andis mõista, et huvi on olemas.

Monday, April 8, 2013

Munadepüha kingid ja kassid

Käisin nädalavahetusel Võrus üle kahe kuu ja oli täitsa mõnus vahelduseks. Oleks võinud isegi päeva rohkem olla.
Tuli välja, et vahepeal oli mul ka munapühajänku käinud. Ei saanud küll maiustusi aiast otsida nagu lapsena, kuid armas oli ikka.





Väike lisa-kingitus ka :D
Saingi täna pärast välijooksu hooaja avamist veiniga vahuvanni nautida.



Peale sauna igatsen Võrust väga oma kassikesi.
Kitty on tõeline tarkurkiisu, aitas issil ristsõnu lahendada.



Kutty on pigem tuhkatriinu, kes praeahjus magab. Aga see oli nii armas, kui ta mind nähes lihtsalt nurruma hakkas, ilma et ma oleks tega puudutanudki. Lihtsalt vaatas mind ja nurrus.




Tuesday, April 2, 2013

Taronja...

...tähendab katalaani keeles nii oranži kui ka apelsini (loogiline).
Aga nüüd tähendab see ka minu juuksevärvi.
Öelgu teised mis tahavad, et punane on. Värvisin oranžiga ja siis on ka oranž.
Tegelikult värvisime paar nädalat tagasi siniseks või õigemini proovisime seda teha, kuid blondeerija oli liiga nõrk ning asjast ei tulnud midagi välja. Kuna uut värvi saada polnud, siis tuli midagi muud välja mõelda (ma nägin päris halb välja ka...laiguline).
Lasin Maril endale tuka lõigata ning nädalavahetusel värvisin püsivärviga oma toonitud juuksed üle.
Tulemus oli laupäeval selline:


Täna pesin pead ning värv kulus natuke heledamaks. Lasin Liisal kaks nädalat tagasi sellise soengu ka lõigata, et vasaku külje pealt on lühem, paremalt pikem. Oma siilisoengu osa kasvatan natuke. Nädalavahetusel oleks küll võimalus masinaga juuksed ära ajada, aga eks ma veelmõtlen.








Muide see särk on minu üks hiljutine re-disain. Kannan seda väga tihti, kuid nüüd, pärast kraele neetide lisamist on tunne nagu kannaks päris uut pluusi :D
Ühed vanad teksad lõikasin ka lühemaks ja kaunistasin ära. Muide ka rippuv kõrvarõngas esimesel pildil on mu enda käsitöö. Vist pole hästi näha ankrut ja meritähte, mis kettide küljes ripuvad.
Muidu oleksin lihtsalt ära visanud, aga kui nüüd äärtest natuke õmblen, siis kannan ka suvel.