Tuesday, November 6, 2012

Damn Tuesday! :D

Millegipärast on teisipäevad olnud juba nii 4 aastat kooli ajal kõige nõmedamad päevad. Esiteks sellepärast, et siis on alati kõige rohkem tunde ehk siis kõige pikemad päevad, eelmisel aastal Prantsusmaal olid teisipäeviti kõige raskemad tunnid, see aasta on ka teisipäev ainus päev, kui mul on seminar, loeng ja praktikum ehk 3 tundi. Seega oli täna väga meeldiv uudis, et erialaseminar jääb ära ja kooli tuleb minna alles 14.15ks. Oleks seda teadnud, oleks kauem maganud, aga mis seal ikka. Kui uudist kuulsin, tegin teise tassi kohvi, panin Felix da Housecat'i mängima ning mängisin ise nii poolteist tundi WoWi.
Teen täna Kataloonia ajaloos ja kultuuris oma presentatsiooni ära ning sellega saan ka kursuse läbitud. Vähemalt ühe ainega pole enam muret. Maalimist ma ka ei karda. Täna lõpetan ühe töö ära ja nüüd juba tundub, et see võib päris kena saada. Kui kursus läbi saab, siis teen kõigist töödest pilti ja panen ehk siia ka. Päris mitmed inimesed on soovinud neid näha.
Ei karda ka katalaani keelt. Alustasin alles septembris, kuid saan praegu enamvähem kõigest aru, mida õpetaja räägib. Nii peakski võõrkeelt õpetama, et iga tunniga räägib õpetaja järgest rohkem selles uues keeles, harjub kohe alguses ära. Kuna minu õppejõud ongi kataloonlane, siis alguses rääkis ta inglise keeles, nüüd on aga enamvähem täielikult oma keelele üle läinud.
Ega siis täna muud polegi, kui oma presentatsioon ära teha, siis maal ära lõpetada ja koju tagasi. :)

Eile lõpetasin oma käsitöö ära.


Natukene lopergune sai, aga ise tegin ja olen uhke. Üldiselt on ikkagi kena ja olen rahul. Nüüd tuleb mõni uus projekt leida. (Mari, sinu projekti tahaks järgi teha :) )

Kohtusin eile oma uue korterinaabriga. Tundub tore olevat. Päris haritud ja kultuurne naine.
Aga igatsen ikkagi T-d tagasi :( Nägingi unes täna, et ta oli üks hommik siin ja ütles, et tahab kohe tagasi tulla.

Ma loodan, et tänane päev läheb sama meeldivalt edasi, kui siiamaani olnud on. :)

No comments:

Post a Comment