Monday, December 23, 2013

Lumi ei tule...

Homme ongi kauaoodatud aeg käes.
Kui täna lõuna ajal T-ga bussi peale läksime, et linna kinno minna, siis oli väljas tore oktoobrilõpu ilm - natuke jahe, kuid päikseline. Kuna lund pole, siis pole ka õiget tunnet. Õnneks see tunne mis on, on hea. Nii eile kui ka täna on mul olnud väga toredad päevad. Saatsin eile ära oma selle aasta viimase essee, kuidagi väga hea ja vaba oli.
Läksin trenni, tegin aeroobset, et põletada Võrus söödud kaloreid. Kaal püsib stabiilsena, mis on hea, sest toidu koha pealt ma endale midagi ei keela ja jõulude ajal ongi eesmärk hoida sama kaalu. Allavõtmine oleks enesepiinamine kõigi nende hõrgutiste juures, mida praegu pakutakse.
Kodus sättisin end koos hõõgveini, mandariinide ja poolelioleva salliga T arvutitooli "Red 2" vaatama. Mis siis, et keskpärane film, lahe oli ikkagi. Polnudki tükk aega korralikku actionit näinud. Väga mõnus oli olla kui kuhugi kiiret polnud ning mingi tähtaeg kukil ei istunud.
Sain teada, et minu kingipakkimisoskused ei ole vahepeal paranenud. Tuleb jääda kinkekottide juurde.

Ootavad omanikke.


Täna oli väga kiire päev. Hommikul läksime jälle trenni ning vaevalt jõudsime pooleks tunniks koju, kui hakkasime jälle linna minema. Käisime T-ga Kääbiku teist osa vaatamas. Esimene oli parem, kuid ega ei tunne, et teine oleks ajaraiskamine olnud. Ootan juba kolmandat, et näha kas on parem või halvem.
Nüüd tuleb hakata traditsioonilist jõulufilmi "Visa hing" vaatama. Selle peale peaks küll jõulutunnet rohkem kui küll tekkima.

No comments:

Post a Comment