Friday, April 11, 2014

Ülbe kass, pardipaar ja kevad

Üle ei tea kui pika aja jäin täna Võrru ning sõidan tagasi koju alles homme.
Ilm oli väga ilus ning tegin mälestuseks mõned pildid saabuvast kevadest.
Töölt tulles nägin kodu lähedal kraavi peal pardipaari, kes igal aastal siia tuleb. Eks neil on kuskil lähedal pesa. Nukker natuke, et nad selles räpases kraavis ujuvad, aga samas nii armas, et nad alati koos on ning ikka tagasi tulevad.


Mälestuseks tegin pildi vanast pihlakast, sest seda äkki järgmisel aastal enam ei ole. Ta on seest õõnes ning juba osaliselt ära murdunud. Kuidagi imelik, kui seda enam poleks, sest kogu elu on ta aias olnud. Pealegi pidavat pihlakas õnne tooma ja head energiat kiirgama. 

Kui juba pildistama hakkasin vaatasin üle ka lilles, mis aias olemas on lisaks lumikellukestele.


Ka viljad hakkavad valmima :D Varsti saab rabarberipirukat.


Jäädvustamist vääris ka Kitty ülbus. Lihtsalt võimatu on teha tööd või õppida, kui see kass lähedal on, sest siis PEAB tegelema ainult temaga. Ja kui ei tegele, siis küll ta teeb nii, et teda tähelepanuta ei jätaks. Vahel pean teda WCsse kinni panema, et saaks rahulikult süüa. Teisi uksi oskab ta lahti teha.
Täna käis Kitty meiega ka koos saunas. Mitte pesemas muidugi vaid lihtsalt istus eesruumis ja nurus tähelepanu. Millegipärast on talle alati meeldinud sauna eesruumi kaasa tulla. Ju on hea soe ja inimesed ka ei lähe mitu tundi kuhugi kaugele.

No comments:

Post a Comment